Leprinka

O nama

Image 1

Sjedište tvrtke je na adresi Veprinac Vas 1, a poštanski broj je 51414 (Ičići). Osnivač Leprinke d.o.o. je Udruga za promicanje informatičke kulture „Leprinka“. Osnovani smo u travnju 2004. kao servis i prodaja računala. Prvi proizvod Leprinke bile su igrice „Abeceda“, „Brojevi“ i „Matematika“. Krajem 2006. godine Leprinka d.o.o. u svoju je ponudu uvela i software za škole vlastite proizvodnje, točnije, programski paket za tajništvo i programski paket za računovodstvo. Programski paket za tajništvo sastoji se od ovih programa: urudžbiranje, evidencija radnika i sati, učeničke potvrde, evidencija nabave, putni nalozi, adresar i arhi. Drugi, programski paket za računovodstvo sadrži programe za obračun plaće i ugovora, knjiženje i blagajnu, osnovna sredstva, sitni inventar, saldakonti učenika te materijal. Leprinka d.o.o. prodaje i održava svoje programe na području cijele Republike Hrvatske. Na području Istarske, Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Karlovačke županije mi održavamo software. Zastupnik za Splitsko-dalmatinsku, Zadarsku, Dubrovačko-neretvansku i Šibensko-kninsku županiju je Administrator d.o.o.. D.T. & M.B. d.o.o. zastupa Leprinku na području Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije, a na području Zagreba i okolice Midij - com d.o.o. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Iz godine u godinu bilježimo stalan rast, a planovi za budućnost uključuju povećanje broja škola koje koriste naš software i proširenje ponude programa na tvrtke.

što vam nudimo?

Image 1

Nudimo vam dva programska paketa - računovodstveni i tajnički. Naše programe pretežno koriste osnovne i srednje škole, ali i fakulteti, učenički domovi, dječji vrtići, centri za odgoj i obrazovanje... Svakom (potencijalnom) klijentu pristupamo profesionalno te često radimo promjene u programima prema zathjevu korisnika. Treba li Vama nešto što većini ne treba u programu, obratite nam se i ukoliko je moguće, mi ćemo to ostvariti u što kraćem roku. Komponente računovodstvenog paketa su sljedeće: "Plaće", "Blagajna", "Knjiženje", "Materijal", "Osnovna sredstva", "Sitni inventar", "Praksa", "Saldakonti učenika", te "Učenički servis". U naš programski paket namjenjen za tajništvo, spadaju "Arhi", "Evidencija radnika i sati", "Nabava", "Putni nalozi", "Učeničke potvrde" i program "Urudžbiranje".

o programima

Image 1

"Materijal" je program za vođenje evidencije materijalnog i financijskog stanja zaliha. Program "Plaća" je prilagođen obračunu plaće u školama. Osim samog obračuna plaće, neke od njegovih mogućnosti su automatsko kreiranje zbrojnog naloga odnosno virmana, automatsko kreiranje obrasca R-Sm, mogućnost računanja ugovora o djelu, autorskih honorara, umjetničkih honorara..., mogućnost slanja datoteke isplate u banku putem e-maila, mogućnost slanja popisa obustava i platnih lista putem e-maila, mogućnost definiranja osnova primitaka po želji, mogućnost upisa podataka po osnovama primitka "unaprijed" čime se ubrzava obračun, vođenje kartice obustava, formiranje ID i IDD obrazaca, formiranje IP i ID-1 obrazaca na papir i u datoteku, ispis R1 obrazaca (potvrda o plaći), ispis obrasca RAD1 i RAD1G... "Saldakonti učenika" je program namijenjen vođenju evidencije financijskih obaveza učenika prema školi. Neke od mogućnosti programa su ispis uplatnica, vođenje kartica učenika, evidencija uplata po računima, dnevnik po uslugama, ispis opomena, zaštita podataka na Internet, spremanje podataka na memory stick i vraćanje istih...